About Ceetrus

Ceetrus is a global real estate developer of mixed-use projects that includes retail, residential, offices, hotels and leisure spaces.

In Romania Ceetrus owns a portfolio of 23 shopping centers nationwide and Cartier Coresi mixed-function project, the largest urban regeneration project in the country, with an important residential development, offices, retail, leisure, and a hotel under construction.

Ceetrus Romania owns asset for an approximate value of 320 Million Euro and has a development plan in the next 5 years for 300M euro. One of the major projects in pipeline is in Resita, a project which will regenerate 36 hectares of the city and will include retail, residential, office, entertainment and hotel.

Key Global figures: 8 Billion of asset value/ 10 countries / 297 shopping centers / 10,700 commercial partners/ 1 Billion visitors annually/   https://ceetrus.com/en/

 

Despre Ceetrus

Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global de proiecte de utilizare mixtă care includ zone de retail, zone rezidențiale, birouri, hoteluri, dar și spații de agrement.

În România, Ceetrus administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale și proiectul cu funcțiuni mixte Cartier Coresi, cel mai mare proiect de regenare urbană din țară, cu o dezvoltare rezidențială importantă, birouri, comerț cu amănuntul, agrement și un hotel în construcție.

Ceetrus deține active pentru o valoare de aproximativ 320 de milioane de euro în România și are un plan de dezvoltare de 300 milioane de euro în următorii 5 ani. Unul dintre proiectele majore în curs de desfășurare este cel din Reșița, un proiect care va regenera 36 de hectare de oraș și va include zona de retail, rezidențiale, birouri, divertisment și hoteluri.

Cifre cheie globale: 8 miliarde de valori ale activelor / 10 țări / 297 de centre comerciale / 10.700 de parteneri comerciali / 1 miliard de vizitatori anual / https://ceetrus.com/en